Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Fangareggi Biancospino
Våra kunder tycker

FangareggiBiancospino

Italien, Lambrusco, 750 ml, 12%

Äntligen en riktig Lambrusco i butiken. Den här gången från familjen Fngareggi i Emilia-Romagna som gör naturlig Lambrusco i en läcker stil. Biancospino är en blend på 85 procent Lambrusco di Sorbara (som vinifierats som ett vitvin), 10 procent Sauvignon Blanc och 5 procent Chardonnay. Druvorna får ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Smaknotering

Stor fräsch doft av äpplen, citron och grapefrukt. Smaken är frisk, bubblande och fräch med ren fin frukt och en lång läcker eftersmak. Naturvin från Byracka.  

Drickes
2023-2024
Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Vitivinicola Fangareggi grundades av Guiseppe Fangareggi så sent 2005 men familjen har gjort Lambrusco i Emilia-Romagna sedan 1800-talet. Idag är också hela familjen involverad i egendomen. Matteo, Guiseppe son är den som är den drivande och ansvarar för vinmakandet, men Guiseppe och Roberto (Guiseppes bror) tar hand om vingårdarna och Matteos mor, Margherita, sköter alla besök och gästvänlighet. Familjen har totalt 24 hektar spridda på 8 vingårdslägen Reggio-Emilia och Modena. Deet mesta görs för hand och de tillämpar ekologisk vinodling. I källaren används enbart naturlig jäst för den första jäsningen och egendomen producerar 6 olika typer av mousserande vin från Lambrusco.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du