Filtrera & anpassa

Viner producerade i Emilia-Romagna

Rör man sig söderut från Veneto i Italien så hamnar man i Emilia-Romagna - en bördig jordbruksregion som står för stora kvantiteter av Italiens vinproduktion. Det mesta är gjort för omedelbar konsumtion och kan vara ganska oinspirerande.Dock finns ...

Läs mer om Emilia-Romagna i Italien

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Emilia-Romagna


Rör man sig söderut från Veneto i Italien så hamnar man i Emilia-Romagna - en bördig jordbruksregion som står för stora kvantiteter av Italiens vinproduktion. Det mesta är gjort för omedelbar konsumtion och kan vara ganska oinspirerande.

Dock finns dock de som gör läcker Lambrusco (vitt, rött eller rosa, torrt eller sött och pärlande) som passar utmärkt till det lokala köket. Men bara 15 procent av produktionen når upp till DOC-status och regionens två DOCGs, Albana di Romagna (vitt vin på druvsorten albana som kan vara torrt eller mer eller mindre sött) och Colli Bolognesi Classico Pignoletto (också vitt vin på druvsorten pignoletto) gör inte mycket väsen av sig.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du