Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Standish The Relic 2006

Vad tyckte du?

Standish The Relic 2006

Australien, Barossa Valley, 750 ml, 14,5%

Precis som vinet The Standish är detta en hyllning till franska Rhonedalen. Detta vin har begåvats med 3% Viognier till de 97% Syrah som skördats från nästan 100-åriga vinstockar. Ett riktigt kraftpaket med fin elegans och harmoni. Dan Standish är den sjätte generationen Standish som för tradit ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2006

Druvor

Shiraz, Viognier

Smaknotering

Alkoholhalt
14,5%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin


Vinet

Vinet

Precis som vinet The Standish är detta en hyllning till franska Rhonedalen. Detta vin har begåvats med 3% Viognier till de 97% Syrah som skördats från nästan 100-åriga vinstockar. Ett riktigt kraftpaket med fin elegans och harmoni.

Producenten

Dan Standish är den sjätte generationen Standish som för traditionen vidare i Barossa Valley. Han köpte en gammal del av föräldrarnas odlingar 1999 och satte igång.Redan som 6 åring hjälpte han farfar ute på fältet med att beskära vinrankorna.Fortfarande lägger han en stor vikt vid detta moment ute på fälten varje vinter. Rankorna som på vissa ställen är hundra år gamla trivs perfekt i den lerblandade sandjorden.
Vinerna får jäsa i små öppna ekfat så att Dan kan bevaka varje seperat vinfälts frukt.Här tillsätter man ingen jästkultur utan den finns naturligt ute på fälten.

Producenten

Dan Standish är den sjätte generationen Standish som för traditionen vidare i Barossa Valley.  Han köpte en gammal del av föräldrarnas odlingar 1999 och satte igång.Redan som 6 åring hjälpte han farfar ute på fältet med att beskära vinrankorna.Fortfarande lägger han en stor vikt vid detta moment ute på fälten varje vinter. Rankorna som på vissa ställen är hundra år gamla trivs perfekt i den lerblandade sandjorden.
Vinerna får jäsa i små öppna ekfat så att Dan kan bevaka varje seperat vinfälts frukt.Här tillsätter man ingen jästkultur utan den finns naturligt ute på fälten.

http://www.standishwineco.com/