Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Hewitson Ned & Henrys Shiraz 2019
Våra kunder tycker

HewitsonNed & Henrys Shiraz 2019

Australien, Barossa Valley, 750 ml, 14%

Druvorna växer på 280 meters höjd i Steingarten Road Vineyard på vinrankor som är i genomsnitt 30 år gamla. Efter skörd får druvorna genomgå en kall blötläggning skal två-tre veckor innan jäsning där en kombination av hela och krossade bär används. Det färdiga vinet lagras på Franska ekbarriques i 1···

Styckvis

259 kr

/flaska
Låda (6 st)

1 554 kr

Årgång

2019

Druvor

Shiraz

Smaknotering

Doften är stor och fruktig med inslag av mörka bär och ek. Smaken är fyllig med inbäddade tanniner och lång, rik eftersmak. Här finns lager på lager av mogen mörk frukt och en mycket bra balans och en god portion av både kraft och elegans. Fantastisk shiraz från upp till 100 år gamla vinstockar!

Drickes
2023-2028
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml

Så tycker experterna

JamesHalliday
93p 93 p

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Dean Hewitson startade detta vinhus 1998. Han hade sedan länge haft en stor passion för högklassiga viner. Familjen förfogar över några av de äldsta växtplatserna i världen. De anförskaffade odlingar i några av de främsta distrikten som Adelaide Hills, Eden Valley, McLaren Vale samt Barossa Valley. Idén var att kombinera gamla världens traditioner med nya världens moderna teknik. Och framgångarna lät inte vänta på sig och de första vinerna lanserades 2002.

http://www.hewitson.com.au/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du