Filtrera & anpassa

Viner från Rías Baixas, Spanien

Ras Baixas DO, Denominacin de Origen, är Galicias mest kända distrikt och gör några av Spaniens mest läskande torra vita viner. De domineras oftast av albario som står för 90 procent av den odlade arealen och numera görs de i en knastertorr lätt och ...

Läs mer om Rías Baixas i Spanien
Dölj atlas

Mer om viner från Rías Baixas


Rías Baixas DO, Denominación de Origen, är Galicias mest kända distrikt och gör några av Spaniens mest läskande torra vita viner. De domineras oftast av albariño (som står för 90 procent av den odlade arealen) och numera görs de i en knastertorr lätt och aromatisk stil med inslag av citrus och gröna frukter. Druvan växer på granitjordar och till skillnad från i övriga Galicia hålls skörduttagen relativt låga.

Det finns även de som gör lite fylligare albariño som fatlagras.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du