Filtrera & anpassa

Viner från Bodegas Fillaboa

Vinerna från Galicien i Spaniens nordvästra hörn har blivit omåttligt populära. Tidigare var vinerna av ett enklare snitt och jämfördes ofta med de krispiga vinerna från Vinho Verde på andra sidan gränsen i Portugal. Fillaboa är en av de mest ansedda ...

Läs mer om Bodegas Fillaboa

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Bodegas Fillaboa

Vinerna från Galicien i Spaniens nordvästra hörn har blivit omåttligt populära. Tidigare var vinerna av ett enklare snitt och jämfördes ofta med de krispiga vinerna från Vinho Verde på andra sidan gränsen i Portugal. Fillaboa är en av de mest ansedda vinhusen i området.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du