Filtrera & anpassa

Vinerna från Pazo de Barrantes

Pazo de Barrantes är en prestigefylld vinproducent belägen i hjärtat av Ras Baixas i Galicien, Spanien. Vingården har anor från 1500-talet och har en lång historia av att producera högkvalitativa viner.Pazo de Barrantes vingård sträcker sig över 12 ...

Läs mer om Pazo de Barrantes

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Pazo de Barrantes

Pazo de Barrantes är en prestigefylld vinproducent belägen i hjärtat av Rías Baixas i Galicien, Spanien. Vingården har anor från 1500-talet och har en lång historia av att producera högkvalitativa viner.

Pazo de Barrantes vingård sträcker sig över 12 hektar av perfekt planterade vinstockar av den lokala druvan Albariño. Denna druva är känd för sin friskhet och elegans och är också den mest odlade druvan i regionen.

Vinproduktionen på Pazo de Barrantes är en kombination av tradition och modern teknik, vilket resulterar i en perfekt balans mellan traditionellt hantverk och innovation. Vingården använder enbart ekologiska metoder för att odla sina druvor, vilket ger en hållbar produktion som är respektfull mot miljön.

Pazo de Barrantes har ett brett utbud av viner, från eleganta och friska vita viner till intensiva och komplexa röda viner. Deras signaturvin är Pazo de Barrantes Albariño, som är ett friskt och fruktigt vin med subtila toner av mineraler och en lång eftersmak.

Pazo de Barrantes är också känt för sin vackra vingård och pittoreska vinkällare, som besöks av många vinälskare varje år. Besökare kan njuta av en guidad tur på vingården och delta i en vinprovning för att uppleva den fantastiska smaken av Pazo de Barrantes viner.

Sammanfattningsvis är Pazo de Barrantes en anrik vinproducent som har en lång tradition av att producera högkvalitativa viner med en perfekt balans mellan tradition och modern teknik. Med sin fokus på ekologisk odling och hållbar produktion, är Pazo de Barrantes en av de främsta vinproducenterna i Galicien och Spanien.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du