Filtrera & anpassa

Viner från Adegas Valmiñor

Adaegas Valmior grundades 1997 och ligger i Vallee de o Rosal i Rias Baixas i den nordöstra delen av Spanien. Man tillhör i dag de ledande producenterna området. Här formas klimatet både av floden Mio men också av de magra jordarna och närheten till ...

Läs mer om Adegas Valmiñor

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Adegas Valmiñor

Adaegas Valmiñor grundades 1997 och ligger i Vallee de o Rosal i Rias Baixas i den nordöstra delen av Spanien. Man tillhör i dag de ledande producenterna området. Här formas klimatet både av floden Miño men också av de magra jordarna och närheten till Atlanten och förutsättningarna för att göra torra friska vita viner är exceptionella. Adegas Valmiñor har 34 hektar med egna odlingar men man jobbar också med över 200 odlare och har på så sätt tillgång till de bästa druvorna - främst albariño, loureiro och treixadura.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du