Filtrera & anpassa

Viner från Adega Maior de Mendoza

Maior de Mendoza är ett familjeföretag som grundades av José Barros Cuervo, en av pionjärerna i Albario-världen. I början marknadsförde firman sina viner enbart lokalt, men den utvecklingen av vinerna och exporten har varit kontinuerligt och finns nu ...

Läs mer om Adega Maior de Mendoza

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Adega Maior de Mendoza

Maior de Mendoza är ett familjeföretag som grundades av José Barros Cuervo, en av pionjärerna i Albariño-världen. I början marknadsförde firman sina viner enbart lokalt, men den utvecklingen av vinerna och exporten har varit kontinuerligt och finns nu i 15 länder och man tar emot utmärkelser i de mest prestigefyllda vintävlingarna världen över. ?"ven dessa dagar är det en av de referenserna för ursprungsbeteckningen Rias Baixas.Maior de Mendoza håller sitt familjeföretags rötter och värderingar med en företagskultur som bygger på passionen för druvan Albariño och syftar till att alltid presentera den med sitt allra bästa uttryck. Detta är ett åtagande av den tekniska personalen som leds av Cristina Mantilla, en av de viktigaste vinmakarna i landet och en av de människor som bäst förstår druvsorten Albariño.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du