Filtrera & anpassa

Viner från Pazo de Senorans

Pazo de Senorans är en känd vinproducent från Galicien i Spanien. Vinhuset grundades på 1970-talet och ligger i Val do Salnés, hjärtat av Rias Baixas-regionen. Vinproducenten är känd för att producera några av de finaste albario-vinerna i världen. ...

Läs mer om Pazo de Senorans

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Pazo de Senorans

Pazo de Senorans är en känd vinproducent från Galicien i Spanien. Vinhuset grundades på 1970-talet och ligger i Val do Salnés, hjärtat av Rias Baixas-regionen. Vinproducenten är känd för att producera några av de finaste albariño-vinerna i världen.

Pazo de Senorans strävar efter att producera högkvalitativa viner genom att använda ekologiska odlingsmetoder och hållbar vinodling. Deras vingårdar är belägna på en kulle med sydvästlig exponering, vilket ger idealiska förhållanden för albariño-druvan att växa. Vingårdarna omfattar också olika druvsorter, inklusive loureira och treixadura.

Pazo de Senorans erbjuder ett brett utbud av viner, inklusive deras signaturvin, Pazo de Senorans Albariño. Detta vin är tillverkat 100% av albariño-druvor, och är känd för sin friskhet och elegans. Vinet har en ljus gyllengul färg och en frisk arom av fruktiga dofter, inklusive äpplen, päron och citrus. Det är välbalanserat, med en fin syra och en lång och frisk finish.

Utöver Pazo de Senorans Albariño erbjuder vinhuset också andra viner som Pazo de Senorans Selección de Añada, en årgångsvin med en intensiv och elegant smakprofil, och Pazo de Senorans Colección, en unik och exklusiv produktionsvin som är tillgänglig i begränsad upplaga.

Pazo de Senorans har vunnit flera utmärkelser för sina viner, och har blivit erkända både i Spanien och internationellt för sin kvalitet och hantverksskicklighet. Vinproducenten har också engagerat sig i att bevara det lokala arvet och kulturarvet, och har stött olika projekt för att bevara och främja den galiciska kulturen.

Sammanfattningsvis är Pazo de Senorans en högkvalitativ vinproducent som är känd för att producera några av de finaste albariño-vinerna i världen. Med en passion för hållbar vinodling och en stark förankring i det lokala kulturarvet är vinhuset en av de mest respekterade i Galicien och Spanien.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du