Filtrera & anpassa

Viner från Niederösterreich, Österrike

Niederösterreich är Österrikes största och viktigaste region med odlingar på runt 30 000 av landets 45 000 hektar. Det är också här vi hittar de flesta av de mer kända vindistrikten som Wachau och Kamptal.Regionen ligger i den nordöstra delen av ...

Läs mer om Niederösterreich i Österrike
Dölj atlas

Mer om viner från Niederösterreich


Niederösterreich är Österrikes största och viktigaste region med odlingar på runt 30 000 av landets 45 000 hektar. Det är också här vi hittar de flesta av de mer kända vindistrikten som Wachau och Kamptal.

Regionen ligger i den nordöstra delen av landet och gränsar till Tjeckien och Slovakien. Vingårdarna och distrikten breder ut sig runt Donaus slättland. De bästa vingårdarna ligger på branta terrasserade sluttningar ner mot floden.

Niederösterreich inkluderar distrikten Wachau, Kremstal, Kamptal, Weinviertel, Thermenregion, Traisental, Wagram och Carnuntum.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du