Filtrera & anpassa

Viner från Kamptal, Österrike

Nordost om distriktet Kremstal i Niederösterreich ligger Kamptal som gränsar till Weinviertel i norr. Kamptal har kallats för vin-Österrikes K2 en liknelse där Wachau då skulle vara dess Mount Everest. Vingårdarna ligger lite längre från Donau än de ...

Läs mer om Kamptal i Österrike

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Kamptal


Nordost om distriktet Kremstal i Niederösterreich ligger Kamptal som gränsar till Weinviertel i norr. Kamptal har kallats för vin-Österrikes K2 (en liknelse där Wachau då skulle vara dess Mount Everest). Vingårdarna ligger lite längre från Donau än de gör i Wachau och Kremstal (men påverkas av bifloden Kamp) och de sydexponerade lössjordarna får rejält med sol och klimatet är ungefär en grad varmare än i Wachau.

Även här påminner vinerna om de i just Wachau men med kanske lite bredare och kryddigare frukt. Här hittar vi byar och lägen som Langenlois, Zöbing (med den berömda vingården Heiligenstein) och Gobelsburg och producenter som Schloss Gobelsburg, Willi Bründlmayer, Fred Loimer och Jurtschitsch-Sonnhof.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du