Filtrera & anpassa

Viner från Wagram, Österrike

Mellan Kremstal och Wien i regionen Niederösterreich ligger Wagram tidigare kallat för Donauland, ett distrikt som i sin tur är uppdelat i två delar. Norr om Donau ligger Wagramplatån där vi bland annat hittar aromatisk och smakrik grner veltliner ...

Läs mer om Wagram i Österrike

Vi har tyvärr inga viner från det angivna distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner
Dölj atlas

Mer om viner från Wagram


Mellan Kremstal och Wien i regionen Niederösterreich ligger Wagram (tidigare kallat för Donauland), ett distrikt som i sin tur är uppdelat i två delar. Norr om Donau ligger Wagramplatån där vi bland annat hittar aromatisk och smakrik grüner veltliner, roter veltliner men också en del rött på blauer zweigelt och pinot noir (samt lite eiswein). Lite längre ner, precis utanför Wien, ligger Klosterneuburg som är Österrikes största privata egendom.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du