Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Mondavi/Rothschild Overture (2022 release)
Våra kunder tycker

Mondavi/RothschildOverture (2022 release)

USA, Napa Valley, 750 ml, 14%

Att kalla det här vinet för ett "andravin" till Opus One är inte att göra det rättvisa då det är ett stort vin i eget majestät. Overture är resultatet av noggrann blandning av de fem Bordeaux-druvorna från ett flertal årgångar - vinet är således en så kallad Multi Vintage. Att försöka få reda på vil···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Doften är ungdomligt generös och kraftfull med stor livslust och potential. Doften är fullpackad  med aromer av mörk frukt såsom svarta vinbär, plommon och björnbär såväl som söta kryddor, ceder, nyrostade kaffebönor och läder. Kroppen är stor och fyllig men ändå mycket elegant och balanserad. 

Drickes
2023-2030
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
2-4 timmar

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Opus One är resultatet av ett samarbete mellan Philippe de Rothschild och Robert Mondavi med syftet att förena det bästa av Bordeaux med det bästa av Napa Valley. Projektet startade 1979 och sedan starten fokuserar man på att producera endast ett huvudvin vin med ambition att tillhöra världseliten. Man försöker ta tillvara all kunskap från traditionen i Bordeaux och samtidigt nyttja ett modern tankesätt. Vinet tillhör fortfarande toppskiktet av viner från Napa Valley.

http://en.opusonewinery.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du