Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bodegas Murviedro VEGA LIBRE ROSADO 2015

Vad tyckte du?

Bodegas Murviedro VEGA LIBRE ROSADO 2015

Spanien, Valencia, 750 ml, 11,5%

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2015

Druvor

Bobal

Drickes
2019-2017
Alkoholhalt
11,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producenten

Det är den Schweiziska vinfirman Swiss Schenk Group (grundat 1893) som redan 1927 grundade Bodegas Murviedro i Valencia, ursprungligen som en samlingsplats för deras vininköp i området. Idag har Schenk investerat i vingårdar i Schweiz, Frankrike, Italien, Spanien, Tyskland och har utvecklats till en av de ledande vinföretagen i Europa. Vingården nära Valencia är ett modernt företag som producerar viner från Valencia, Utiel- Requena, Alicante, Rueda, Rioja Vinos de la Tierra de Castilla och även Cava. Den är nu en av de viktigaste vingårdarna i Valencia. Filosofin är att producera moderna viner från klassiska spanska DOP områden, antingen genom att använda druvor från egna fält eller druvodlare på långsiktiga avtal. Bodegas Murviedro har samlat ett starkt team av vinproducenter, oenologer och källararbetare, vilket gör det möjligt för dem att producera spännande viner - inte minst i serien Clasicos del Mediterráneo.
murviedro.es