Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bodegas Sojosa Cava Nitus Reserva Brut
Våra kunder tycker

Bodegas SojosaCava Nitus Reserva Brut

Spanien, Catalunya, 750 ml, 11,5%

Cava när den är som bäst! En riktigt fin lava gjord på klassiskt manér på druvorna parellada, macabeo och xarel-lo. Vinet genomgår en andra jäsning på flaska där själva moussen uppstår och får därefter vila på sin jästfällning i minst nio månader. Perfekt som aperitif eller till skaldjur.

Styckvis

169 kr

/flaska
Låda (6 st)

1 014 kr

Smaknotering

En frisk och fruktig doft med inslag av gröna äpplen, flintrök, vitpeppar och citroner. Smaken är helt torr med en medelfylligt kropp i typisk cavastil med ett långt, fruktigt avslut.

Drickes
2023-2027
Alkoholhalt
11,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Bodegas Sojosa grundades 1985 av Arturo Ramos och Joseph M. Delgado Goma. I dag framställer bodegan 1.500.000 flaskor Cava, som lagras i husets 2.300 m2 stora källare. Från början producerades endast Cava, men i dag har man också en mindre produktion av bordsvin från Penedès.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du