Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Dryckesbutikens Amos Baneres låda
Våra kunder tycker

DryckesbutikensAmos Baneres låda

Spanien, Penedès, 750 ml, 13%

Toppviner från en av de bästa på naturvinsscenen. Amos Bañeres är vinmakaren som lämnade en karriär som apotekare i Barcelona bakom sig för att hänge sig helt åt vinmakning. Amós flyttade således till Villa Franca del Penedes 2011 för att ta över 5,5 hektar vingårdar från sin familj och har sedan ···

Låda (6 st)

1 698 kr

Smaknotering

1 flaska 2021 Amos Baneres, Hey!

 

Druva: 60% Macabeu 40% Xarel-lo
Appellation: DO Penedès.
Passar bra med: Lätt aromatiskt och läskande orangevin. Ett prima mingelvin som passar bra till tapas alternativt kryddiga grönsaksrätter.

 

1 flaska 2021 Amos Baneres, Missatge de una Ampolla


Druva: Macabeu
Appellation: DO Penedès.
Passar bra med: Ett elegant vitt vin med lätt floral aromatik, toner av stenfrukt och behaglig struktur. Matcha med fisk och skaldjur eller ostar åt det krämigare hållet.

 

1 flaska 2021 Amos Baneres, Vinya Oculta 


Druva: Xarel-lo
Appellation: DO Penedès.
Passar bra med: Toner av apelsin, mandel och citrus. Ett tacksamt matvin med kropp och djup. Korka upp och drick till stekt fisk med en smörig sås.

 

2022 Els Vinyerons, Lluerna


Druva: Xarel-lo
Appellation: DO Penedès.
Passar bra med: Här ryms både solmogen citrusfrukt, mineralsälta ihop med fin syra och rondör. Ta ett glas innan maten till stekt bröd med sardeller, smör och citron och låt den sedan följa med genom middagen.

 

1 flaska 2021 Els Vinyerons, Pregadeu Rosé 

 

Druva: Tempranillo
Appellation: DO Penedès.
Passar bra med: Friskt rödbärigt bubbel som passar utmärkt att njuta av ihop med salta snacks och charkuterier.

 

1 flaska 2021 Els Vinyerons, Saltamartí 

 

Druva: Tempranillo
Appellation: DO Penedès.
Passar bra med: Lättare rött med solmogen och lätt kryddig touch. En fin kompanjon till grillat kött i alla dess former.

 

Naturvin från Dryckesbutiken!

Drickes
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Dryckesbutiken är en vinimportör som erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa viner från olika delar av världen. Företaget grundades med en passion för vin och en önskan att dela den med andra. Dryckesbutiken fokuserar på att erbjuda viner som är unika, spännande och fulla av karaktär.

Dryckesbutikens sortiment innehåller viner från kända vinregioner som Frankrike, Italien, Spanien och Chile, men även mer ovanliga områden som Grekland, Libanon och Sydafrika. Företaget har ett särskilt intresse för att hitta viner från mindre producenter som har en unik historia och känsla.

Förutom att erbjuda högkvalitativa viner, har Dryckesbutiken ett engagerat team av experter som kan ge råd om vinval och tillhörande matparningar. De strävar efter att erbjuda en personlig service som är anpassad efter varje kunds unika behov.

Dryckesbutiken har ett starkt fokus på hållbarhet och ansvarstagande. De arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan genom att minimera användningen av plast och genom att välja leverantörer som arbetar på ett miljövänligt sätt.

Sammanfattningsvis är Dryckesbutiken en vinimportör som är passionerad om vin och erbjuder högkvalitativa viner från olika delar av världen. Med ett engagerat team av experter och en starkt fokus på hållbarhet, strävar företaget efter att erbjuda en personlig service som är anpassad efter varje kunds unika behov.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du