Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Feuerheerd´s Vintage Port 2017

Vad tyckte du?

Feuerheerd´s Vintage Port 2017

Portugal, Porto, 750 ml, 20%

2017 är ett fantastiskt år för portvin och på Feuerheerd så har de från detta år skapat en vintage port som kommer att ha ett mycket långt liv framför sig. Denna årgång är tillverkad enligt alla konstens regler med två års lagring på fat. Druvorna behandlas som alltid med en mycket stor omsorg för a ···

Styckvis

469:-

/flaska
Låda (6 st)

469:-

/flaska, totalt 2 814:-
Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
  • Milda ostar
  • Starka ostar
  • Dessert
Årgång

2017

Druvor

Touriga Nacional, Touriga Franca/Touriga Francesa, Tinto Cão

Smaknotering

Friska, intensiva och bäriga aromer av björnbär, blåbär, plommon, fikon och viol med en lång eftersmak med fina nyanser av mineralitet. 

Drickes
2019-2037
Alkoholhalt
20%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet passar mycket bra till smakrika ostar samt till desserter med choklad och nötter. Att njuta vinet på egen hand är också en upplevelse i sig.

Vinet

2017 är ett fantastiskt år för portvin och på Feuerheerd så har de från detta år skapat en vintage port som kommer att ha ett mycket långt liv framför sig. Denna årgång är tillverkad enligt alla konstens regler med två års lagring på fat. Druvorna behandlas som alltid med en mycket stor omsorg för att sedan pressas sedan på det traditionella portugisiska sättet med fötterna följt av jäsning och macerering fram till det buteljeras ofiltrerat.

Ett klassexempel på hur bra Vintage ska vara med djup rubinröd färg och violetta kanter. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du