Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Feuerheerd´s Colheita Port 2003

Vad tyckte du?

Feuerheerd´s Colheita Port 2003

Portugal, Porto, 750 ml, 20%

Detta är en väldigt trevlig Colheita från det väldigt fina portvinsåret 2003, tillverkad på traditionellt sätt med stor karaktär och kraftfulla aromar. Vinet har en gyllene gulbrun färg med en trevlig komplexitet, bra struktur och god balans. Perfekt för att runda av en måltid, till smakrika dessert ···

Styckvis

349:-

/flaska
Låda (6 st)

349:-

/flaska, totalt 2 094:-
Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
  • Starka ostar
  • Dessert
Årgång

2003

Druvor

Touriga Nacional, Touriga Franca/Touriga Francesa, Tinto Cão, Tinta Barroca, Tinta Roriz

Smaknotering

Komplex, doft av torkade fikon, dadlar, kanderat socker, kanel, nötter, pomerans och russin som kommer igen i den söta och välbalanserade smaken.

Drickes
2019-2039
Alkoholhalt
20%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet passar mycket bra till smakrika ostar samt till desserter med choklad och nötter. Att njuta vinet på egen hand är också en upplevelse i sig.

Vinet

Detta är en väldigt trevlig Colheita från det väldigt fina portvinsåret 2003, tillverkad på traditionellt sätt med stor karaktär och kraftfulla aromar. Vinet har en gyllene gulbrun färg med en trevlig komplexitet, bra struktur och god balans. Perfekt för att runda av en måltid, till smakrika desserter men också precis som den är utan matchande mat. 

En Colheita lagras minst sju år på fat och uppnår därmed en enastående koncentration och komplexitet och bär alltid 2 år på etiketten, skördår och tappningsår. Colheita är en port som enbart buteljeras från de bästa åren.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du