Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Tedeschi Lucchine Valpolicella DOC Classico 2021

TedeschiLucchine Valpolicella DOC Classico 2021

Italien, Valpolicella, 750 ml, 13,5%

Det är härligt med viner som smakar av sitt ursprung, sin sense of place eller terroir och Lucchine smakar verkligen som om det var vuxet direkt ur jorden och klimatet där det kommer från. Det här är kvintessensen eller själva kärnan av vad Valpolicella är och hur Valpolicella smakar. Fräscht och fr···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Mycket fruktig och frisk doft och smak av körsbär, röda vinbär och örter. Kroppen är medelfyllig med en fräsch syra, mjuka tanniner och med ett generöst och fruktigt avslut.

Drickes
2023-2027
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

James Suckling
90p 90 p "Joyful and succulent."

A medium-bodied, fruity and crunchy red with cherries, sweet spices and leafy notes. Joyful and succulent. Sustainable. Drink now.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Mitt i den stora amaronehysteri som råder med nystartade firmor, framtagna specialmärken, dubiösa tillverkningsmetoder och prispress finns det ett fåtal riktigt gamla amaronefamiljer som står för trygghet, tradition och seriositet. Familjen Tedeschi - med sin 400 år långa historia i Veneto - är en av dessa familjer. Med noggrannhet, precision och respekt för det traditionella har man tagit företagit in i framtiden.


http://www.tedeschiwines.com/en/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du