Filtrera & anpassa

Viner producerade på Negrara

Vindruvan Negrara är en av de mer ovanliga sorterna av vindruvor. Den odlas främst i regionen Veneto i norra Italien och har en lång historia som en viktig ingrediens i den regionala maten.Negrara-vindruvan trivs bäst i ett varmt och torrt klimat ...

Läs mer om Negrara
Dölj atlas

Mer om vin med Negrara

Vindruvan Negrara är en av de mer ovanliga sorterna av vindruvor. Den odlas främst i regionen Veneto i norra Italien och har en lång historia som en viktig ingrediens i den regionala maten.

Negrara-vindruvan trivs bäst i ett varmt och torrt klimat, vilket gör att den vanligtvis växer i kulliga områden längs floden Adige. Dessa regioner har länge varit berömda för sina vinodlingar och Negrara är ett av de viktigaste druvsorterna i området.

Vindruvan är en medelstor druva med en tunn skal och mjukt fruktkött. Den har en söt smak och är vanligtvis använd i produktionen av rött vin. Negrara-vinet har en mörk röd färg och har en fruktig smak med en subtil ton av kryddor.

När det gäller matlagning passar Negrara-vinet perfekt till smakrika kötträtter och kraftiga ostar. Det kan också användas i såser och marinader för att ge en extra dimension till rätterna. Dess fruktiga smak gör att den fungerar väl tillsammans med fisk- och grönsaksrätter också.

Negrara-vindruvan har en lång historia som en viktig ingrediens i den regionala maten i Veneto-regionen. Det är en av de mer ovanliga sorterna av vindruvor och är känd för sin sötma och fruktighet. Om du har möjlighet att prova Negrara-vin eller använda den i din matlagning, missa inte chansen att uppleva den unika smaken av denna spännande druva från Italien.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du