Filtrera & anpassa

Viner producerade i Carneros

Carneros är ett unikt vindistrikt beläget i den sydöstra delen av Napa Valley i Kalifornien, USA. Det är känt för sin kalla havsbris som kommer från San Pablo Bay och svalkar de vingårdar som ligger längs med kullarna.Carneros är känt för sin Pinot ...

Läs mer om Carneros i USA
Dölj atlas

Mer om viner från Carneros


Carneros är ett unikt vindistrikt beläget i den sydöstra delen av Napa Valley i Kalifornien, USA. Det är känt för sin kalla havsbris som kommer från San Pablo Bay och svalkar de vingårdar som ligger längs med kullarna.

Carneros är känt för sin Pinot Noir och Chardonnay, två druvsorter som trivs i det kalla klimatet. Vinodlingarna här är också kända för att använda hållbara och ekologiska odlingsmetoder, vilket resulterar i högkvalitativa och miljövänliga viner.

En av de mest kända vingårdarna i Carneros är Domaine Carneros, som ägs av Champagne Taittinger från Frankrike. De producerar några av de mest prisvärda mousserande vinerna i USA, och deras vingårdar är öppna för allmänheten för provsmakning och rundturer.

Carneros erbjuder också en fantastisk utsikt över Napa Valley, där besökare kan njuta av solnedgången med ett glas vin i handen. Det finns många pittoreska vingårdar och bryggerier som är öppna för allmänheten och erbjuder provsmakning och rundturer.

Men det finns också utmaningar som vindistriktet Carneros står inför. Ett av de största hoten är klimatförändringarna, som kan förändra det kalla klimatet och därmed påverka druvorna och vinproduktionen. Dessutom har Carneros drabbats av skogsbränder som har hotat både vingårdar och byggnader.

Trots dessa utmaningar är Carneros fortfarande ett viktigt vindistrikt i Napa Valley, känt för sina högkvalitativa och hållbara viner. Om du någonsin befinner dig i området är det väl värt att besöka Carneros för att uppleva dess vackra landskap och smaka på några av de mest utsökta vinerna som Kalifornien har att erbjuda.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du