Filtrera & anpassa

Viner från Kistler Vineyards

Kistler är utan tvekan ett av de största namnen i Kalifornien för högklassig chardonnay - viner som är gjorda med Bourgogne som förebild och burgundiska framställningsmetoder. Egendomen grundades 1978 av Steve Kistler och Mark Bixler den senare gick ...

Läs mer om Kistler Vineyards

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Kistler Vineyards

Kistler är utan tvekan ett av de största namnen i Kalifornien för högklassig chardonnay - viner som är gjorda med Bourgogne som förebild och burgundiska framställningsmetoder. Egendomen grundades 1978 av Steve Kistler och Mark Bixler (den senare gick tragiskt nog bort hösten 2017) och året därefter kom första årgången - blott 3,500 lådor vin. De kommande årtiondena jobbade sig firman upp till den absoluta toppen i Nordamerikansk vinmakning. Legendariska Steve Kistler pensionerade sig från Kistler Vineyards i slutet av 2017 för att satsa helhjärtat på nya projektet Occidental. Han lämnade över tyglarna till Jason Kestner som blev en del av firman 2008 och dess vinmakare 2014.

Vingårdarna, som man mestadels äger och brukar själva, ligger i svalare klimat som Russian River och Sonoma Coast, vilket även detta bidrar till en stor portion elegans. I dag gör man runt 25 000 lådor vin om året. Förutom en mängd olika vingårdsbecknade chardonnay-viner så gör Kistler även ett par pinot-viner - också de från vingårdslägen. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du