Filtrera & anpassa

Viner från Hudson Vineyard

Hudson Vineyards håller till i Carneros i Napa valley. Här påverkar svala kastvindar klimatet och gör det perfekt för odling av chardonnay med fräschör i syran. Namnet på marken var ursprungligen Talcoa som betyder det skrattande landskapet. Hudson ...

Läs mer om Hudson Vineyard

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Hudson Vineyard

Hudson Vineyards håller till i Carneros i Napa valley. Här påverkar svala kastvindar klimatet och gör det perfekt för odling av chardonnay med fräschör i syran. Namnet på marken var ursprungligen Talcoa som betyder ”det skrattande landskapet”. Hudson Vineyards är ett samarbete mellan Lee och Cristina Hudson, konsulterande vinmakaren John Kongsgaard, och vinmakaren Christopher Vandendriessche. Vinmakningsfilosofin är ett holistiskt förhållningssätt till naturen där man arbetar så skonsamt och hållbart sätt som möjligt. Man strävar åt polykultur snarare än monokultur med fler grödor än bara vinrankor - på gården finns även bönor, ärtor och havre.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du