Filtrera & anpassa

Viner från Upper Hemel en Aarde Valley, Sydafrika

Upper Hemel en Aarde Valley är ett av de mest spännande vinområdena i Cape South Coast, Sydafrika. Denna vackra dal, belägen mellan bergen och havet, är känd för att producera några av de mest prestigefyllda vinerna i Sydafrika. Området är särskilt ...

Läs mer om Upper Hemel en Aarde Valley i Sydafrika
Dölj atlas

Mer om viner från Upper Hemel en Aarde Valley


Upper Hemel en Aarde Valley är ett av de mest spännande vinområdena i Cape South Coast, Sydafrika. Denna vackra dal, belägen mellan bergen och havet, är känd för att producera några av de mest prestigefyllda vinerna i Sydafrika. Området är särskilt känt för sina pinot noir-viner som rankas bland de bästa i världen.

Vingårdarna i Upper Hemel en Aarde Valley är kända för att ha en unik terroir, vilket innebär att jorden, klimatet och andra naturliga faktorer ger vinerna sin speciella karaktär. Den kalla havsbrisen som strömmar in från Atlanten bidrar till att skapa en sval miljö som är idealisk för odling av druvor som pinot noir. Dessa druvor är känsliga och kräver exakt rätt miljö för att kunna mogna och ge högkvalitativa viner.

Det finns flera vingårdar i Upper Hemel en Aarde Valley som producerar enastående viner. Bland de mest kända är Hamilton Russell Vineyards, som har specialiserat sig på att odla pinot noir och chardonnay sedan 1975. Deras viner är kända för sin elegans och komplexitet, och har vunnit många utmärkelser.

En annan välkänd vingård är Bouchard Finlayson, som också är specialiserad på pinot noir och chardonnay. Deras viner är kända för sin subtila fruktighet och rika smaker, och har vunnit flera utmärkelser från internationella vinexperter.

Utöver vinproduktionen har Upper Hemel en Aarde Valley också en blomstrande restaurangscen som är väl värd att utforska. Många av de lokala restaurangerna serverar utsökt mat gjord med färska, lokala ingredienser som är perfekta att kombinera med de lokala vinerna. Besökare kan njuta av en välsmakande måltid samtidigt som de njuter av den fantastiska utsikten över dalen och havet.

Sammanfattningsvis är Upper Hemel en Aarde Valley ett enastående mat- och vindistrikt som är känt för sina prestigefyllda pinot noir-viner och rika gastronomiska scen. Om du är en vinälskare eller matentusiast är detta definitivt ett område som du inte vill missa.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du