Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Kongsgaard Wine Cabernet Sauvignon 2019

Kongsgaard WineCabernet Sauvignon 2019

USA, Napa Valley, 750 ml, 13%

Detta är verkligen det som vinexperter kallar en "enhörning" - ett vin som är så ovanligt att det "knappt finns". Några hundra lådor släpps årligen och det är många som slåss om buteljerna - väntelistan är lika lång som till giganterna Harlan Estate och Colgin. 2016 är massivt strukturerat och det k ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Koncentrerad doft av svarta körsbär, bränd jord, choklad, tjära, grafit, grillade örter och rök. Massivt, fyllig och smakrik med kraftfull tanninstruktur.

Drickes
2022-2039
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Lufta vinet
1-2 timmar

Så tycker experterna

Vinous
95p

The 2019 Cabernet Sauvignon is a big wine, but it is also surprisingly approachable for a young Kongsgaard Cabernet. Bright and vibrant, the 2019 oers up copious dark red/purplish fruit, mocha, wild owers and pomegranate, with a rm spine of tannin that gives the wine its energy and shape. The 2019 will be positively stellar with a bit of time in the cellar. Actually, it already is.
-- Antonio Galloni

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Detta är verkligen det som vinexperter kallar en "enhörning" - ett vin som är så ovanligt att det "knappt finns". Några hundra lådor släpps årligen och det är många som slåss om buteljerna - väntelistan är lika lång som till giganterna Harlan Estate och Colgin. 2016 är massivt strukturerat och det kommer att behöva många år för att komma till sin rätt. Ett storslaget vin!

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du