Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Kongsgaard Wine Kings Farm Red Blend 2020

Kongsgaard WineKings Farm Red Blend 2020

USA, Napa Valley, 750 ml, 14%

Kings Farm-vinerna är "lilla bröder och systrar" till Kongsgaard-vinerna och buteljeras endast då och då och i mycket små mängder.

Styckvis

1 195 kr

/flaska
Låda (12 st)

14 340 kr

Smaknotering

Vinet är mörkt och extremt tätt som sammetshandske. Doften är stor och bred och erbjuder massor av björnbär, svarta vinbär, mörka körsbär, ceder, rök, choklad, espresso, jord samt lätta inslag fat, mentol. Smaken är intensiv och upprepar många av doftens toner - inte minst den mörka frukten, röken, cederträ och chokladen. Helt enkelt fantastiskt.

Drickes
2022-2028
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Kongsgaard Wine är en mycket uppskattad vinproducent från Napa Valley i Kalifornien, USA. Vinmakaren och ägaren John Kongsgaard har över 40 års erfarenhet av att producera högkvalitativt vin och har vunnit många utmärkelser för sitt arbete.

Kongsgaard Wine fokuserar på att producera småskaliga mängder av högkvalitativa viner, med fokus på Chardonnay och Cabernet Sauvignon. Vingårdarna ligger på höga höjder i Napa Valley, vilket ger druvorna en unik karaktär och ger vinet en stor komplexitet. Vinmakningen sker på ett traditionellt sätt, med stor respekt för naturen och jorden.

Kongsgaard Wine har ett rykte om att producera några av de mest spännande och eftertraktade vinerna från Napa Valley. Vinerna är kraftfulla och intensiva, men samtidigt välbalanserade och eleganta. De kan lagras under många år och utvecklas med tiden till ännu mer komplexa och sofistikerade smaker.

Kongsgaard Wine är också känd för sin hållbarhet och respekt för miljön. Vinproduktionen sker på ett ansvarsfullt sätt och går i linje med naturen och omgivningen. Vingårdarna odlas på ett sätt som respekterar ekosystemet och inga kemiska bekämpningsmedel används.

Sammanfattningsvis är Kongsgaard Wine en av de mest respekterade vinproducenterna från Napa Valley i Kalifornien. Med en passion för hög kvalitet och en respekt för naturen har de skapat några av de mest eftertraktade vinerna i världen.

http://www.kongsgaardwine.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du