Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Caymus Cabernet Sauvignon Special Selection 2018

CaymusCabernet Sauvignon Special Selection 2018

USA, Napa Valley, 750 ml, 14%

Flaggskeppet från Caymus och det enda vinet som utsetts av Wine Spectator till "Number One Wine in the World" två gånger. Lägg till att det är i genomsnitt det högst rankade vinet under de senaste 15 åren. Så det är inte utan anledning det är på de flesta vinälskares bucket-list över viner som ska s···

Styckvis

2 250 kr

/flaska
Låda (6 st)

13 500 kr

Smaknotering

Den är fortfarande ung, men efter några minuter i glaset kommer det fram stora toner av mörka körsbär, blåbärspaj, boysenberry tillsammans med tjära, mjölkchoklad och lakrits. Smaken är intensiv och domineras av mörka körsbär, blåbär, hallonlikör, björnbär, mjölkchiklad och tjära som ligger kvar i en nästan evig finish.

Drickes
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

"The House of Cabernet"
1940 beslöt familjen att ändra inriktning på sitt jordbruk och starta odling av druvor. Detta är ett beslut de knappast ångrar. 1972 producerade de sitt första vin och framgångarna har inte direkt låtit vänta på sig. I dag är Caymus ett av de mest aktade vinhusen i Napa Valley, framförallt för sina Cabernet Sauvignon viner.

http://www.caymus.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du