Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Scheid Family Wines Ryder Cuvée 348 Chardonnay 2016

Vad tyckte du?

Scheid Family Wines Ryder Cuvée 348 Chardonnay 2016

USA, Monterey County, 750 ml, 13%

Nyhet årgång i butiken. Druvorna till Ryder Cuvée 348 Chardonnay odlas i svala Monterey County som är ett paradis för klassiska bourgognedruvor som chardonnay och pinot noir. Druvorna får jäsa vid sval temperatur för att bevara den fruktiga karaktären. Efter jäsning mognar ca 50% av vinet på ståltan ···

Styckvis

149:-

/flaska
Låda (12 st)

149:-

/flaska, totalt 1 788:-
Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
  • Kyckling och kalkon
  • Anka
  • Fisk
  • Fet fisk
  • Vegetariskt och sallader
  • Milda ostar
Årgång

2016

Druvor

Chardonnay

Smaknotering

Fruktig doft av citrus, gula äpplen, kokos, mango, melon, smör och lite vanilj. Torr och fyllig smak med fatkaraktär och toner av tropisk frukt och citrus. 

Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5851

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Nyhet årgång i butiken. Druvorna till Ryder Cuvée 348 Chardonnay odlas i svala Monterey County som är ett paradis för klassiska bourgognedruvor som chardonnay och pinot noir. Druvorna får jäsa vid sval temperatur för att bevara den fruktiga karaktären. Efter jäsning mognar ca 50% av vinet på ståltankar och 50 % 12 månader på fransk ek.

Producenten

Scheid Family Wines startades 1972 av Al Scheid. Han var en av de första som såg potentialen i Monterey County och började odla vin i området. Än idag lägger de lägger mycket fokus på Monterey som vinregion; de är väldigt stolta över området och drivs av övertygelsen att producera viner av världsklass till överkomliga priser. District7 är utan tvekan en av de mest spännande vinregionerna i Kalifornien. Med sin pinot noir har de vunnit internationella priser och utmärkelser och fått fina recensioner världen över.

https://www.scheidvineyards.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du