Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Hoopenburg Bushvine Chardonnay 2020

HoopenburgBushvine Chardonnay 2020

Sydafrika, Stellenbosch, 750 ml, 12,3%

Chardonnay från 13 små vingårdar som omger vinkällaren. 5 % av vinet lagras på ektat och resterande på ståltank. Innan butelgering vilar vinet på sin jästfällning i 12 månader.

Styckvis

139 kr

/flaska
Låda (6 st)

834 kr

Årgång

2020

Smaknotering

Inbjudande och fruktig doft av citrus, stenfrukt och äpplen. Smaken är torr, frisk, medelfyllig och balanserad med med integrerad fatkaraktär och lång eftersmak. En fin och lättillgänglig chardonnay.

Drickes
2022-2026
Alkoholhalt
12,3%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC
Sockerhalt
2,1 g/l

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Farmen Hoopenburg ligger vid Simonsberg i Stellenbosch. Det var året 1992 som familjen Schmitz köpte egendomen som då var uppodlad med bush vines. På kort tid har man byggt upp ett mycket fint rykte och deras viner i serien Integer anses vara bland de bästa i Stellenbosch.
http://www.hoopenburgwines.co.za/cape-wine-estates
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du