Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Secret Cellars Chardonnay 2015

Vad tyckte du?

Secret Cellars Chardonnay 2015

USA, Monterey County, 750 ml, 13,5%

Druvorna till Secret Cellars Chardonnay kommer från Monterey county och de skördas sent på kvällen och tidigt på morgonen för att vinet ska bli friskt och fräscht i smaken. Vinet jäser med jäst från Bourgogne på rostfria stålankar och lagras därefter på franska ekfat. En mindre del av vinet har geno ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2015

Druvor

Chardonnay

Smaknotering

Nyanserad och fräsch doft av citrus, äpplen, mineral och smör. Smaken är medelfyllig till fyllig med inslag av citrus, mineral, smör och lite ek. Välbalanserad, smakrik och fräsch. 

Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18-20ºC
Lufta vinet
1 timme

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5651

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Druvorna till Secret Cellars Chardonnay kommer från Monterey county och de skördas sent på kvällen och tidigt på morgonen för att vinet ska bli friskt och fräscht i smaken. Vinet jäser med jäst från Bourgogne på rostfria stålankar och lagras därefter på franska ekfat. En mindre del av vinet har genomgått malolaktisk jäsning för att skapa en lite rundare och krämigare struktur i munnen men det är trots allt fräsch och frisk frukt och krispig syra som står i centrum.

Årgång 2014 var den tidigaste skörden på ett decennium den tredje årgången i rad som bjöd på mycket bra förhållanden och därmed också väldigt bra viner. 

Producenten

Secret Cellars skördar sina pinot noirdruvor i Santa Lucia Highland och cabernet sauvignon i Paso Robles. De anser nämligen att de olika regionerna passar bäst för respektive druva. Fokus ligger på smakrik frukt och en fathantering som tillför vinerna ytterligare karaktär. Producenten har fått åtskilliga utmärkelser för sina balanserade viner. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du