Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Hartenberg Weisser Riesling 2008

Vad tyckte du?

Hartenberg Weisser Riesling 2008

Sydafrika, Stellenbosch, 750 ml, 13%

  Hartenberg är en mycket välskött egendom på Bottelary Hill i Stellenbosch. Gården ägs av familjen McKenzie och deras svärson James Browne. Familjen har byggt upp olika projekt runt om i världen och på deras resor har de funnit många referensviner som pryder deras fantastiska källare. Ett besö ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2008

Druvor

Riesling

Smaknotering

Hartenberg är en mycket välskött egendom på Bottelary Hill i Stellenbosch.

Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

4/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin


Vinet

Vinet

 

Producenten

Hartenberg är en mycket välskött egendom på Bottelary Hill i Stellenbosch. Gården ägs av familjen McKenzie och deras svärson James Browne. Familjen har byggt upp olika projekt runt om i världen och på deras resor har de funnit många referensviner som pryder deras fantastiska källare. Ett besök hos Hartenberg är alltid en stor upplevelse och en genomgång av deras portfölj av viner gör en aldrig besviken.

Producenten

Hartenberg är en mycket välskött egendom på Bottelary Hill i Stellenbosch och nu lite av en veteran i distriktet. Gården ägs av familjen McKenzie och deras svärson James Browne. Familjen har byggt upp olika projekt runt om i världen och på deras resor har de funnit många referensviner som pryder deras fantastiska källare. Ett besök hos Hartenberg är alltid en stor upplevelse och en genomgång av deras portfölj av viner gör en aldrig besviken. Källarmästare är Carl Schultz har varit på egendomen i över 20 år och under hans ledarskap har man gått mot ett allt tydligare fokus på shiraz.


http://www.hartenbergestate.com/

Karta