Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Hoopenburg Bushvine Pinotage 2019

HoopenburgBushvine Pinotage 2019

Sydafrika, Stellenbosch, 750 ml, 14,5%

Druvorna till detta vin kommer från så kallade ”bush vines” - lågt växande rankor som fått växa till formen av små buskar. Högt belägna vingårdar med utsikt över False Bay och Stellenbosch hills. Vinerna lagras i 10 månader i gamla franska ekfat. Förföriskt fruktigt och perfekt till kötträtter och t···

Styckvis

145 kr

/flaska
Låda (6 st)

870 kr

Årgång

2019

Druvor

Pinotage

Smaknotering

Doften är stor och fruktig med inslag av björnbär, plommon och hallon. Smaken är rik och ganska fyllig med liten fatkaraktär och toner av mörka bär och ceder.

Drickes
2022-2027
Alkoholhalt
14,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Sockerhalt
2,9 g/l

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Farmen Hoopenburg ligger vid Simonsberg i Stellenbosch. Det var året 1992 som familjen Schmitz köpte egendomen som då var uppodlad med bush vines. På kort tid har man byggt upp ett mycket fint rykte och deras viner i serien Integer anses vara bland de bästa i Stellenbosch.
http://www.hoopenburgwines.co.za/cape-wine-estates
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du