Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Sumarroca Cava Brut Reserva Ecológico

Vad tyckte du?

Sumarroca Cava Brut Reserva Ecológico

Spanien, Penedès, 750 ml, 12%

Ekologisk Cava från en av de bästa. Sumarroca kompromissar aldrig med kvaliteten och här möter vi ett krämigt mousserande vin med en Intensiv och elegant smak. Druvblandningen är klassisk med drygt en tredjedel parellada, en tredjedel xarel-lo och en fjärdedel macabeo. Det här är ett perfekt vin til ···

Styckvis

169:-

/flaska
Låda (6 st)

169:-

/flaska, totalt 1 014:-
Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
  • Fisk
  • Fet fisk
  • Skaldjur
  • Milda ostar
  • Aperitif
  • Tapas och smårätter
Druvor

Macabeo/Macabeu, Parellada, Xarel-lo

Smaknotering

Torr frisk och krämig smak av citrus, blommor och mineral. Smakrikt, fräscht och elegant. 

Drickes
2019-2021
Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Så tycker experterna

Winefinders Wine Team
90 p "Det här är klassisk Cava hela vägen."

"Sumarroca tillhör de bästa Cavaproducenterna och i det här vinet är det klassisk Cava hela vägen. Här finns den där breda lite rosta fruktsmakerna som backas upp av friska syror och mycket smak."

Winefinder

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Ekologisk Cava från en av de bästa. Sumarroca kompromissar aldrig med kvaliteten och här möter vi ett krämigt mousserande vin med en Intensiv och elegant smak. Druvblandningen är klassisk med drygt en tredjedel parellada, en tredjedel xarel-lo och en fjärdedel macabeo. Det här är ett perfekt vin till festligheter som aperitif eller att servera till plockmat.

Producenten

Familjen Sumarroca tillhör de bästa Cava-producenterna i Spanien och förfogar över totalt 450 ha vingårdar med lämplig jordmån för att producera riktigt bra mousserande viner. Man strävar efter högsta kvalitet i både vingård och i källararbetet. De senaste åren har man, som så många av de bästa i Penedès, därför börjat odla allt mer ekologiskt och biodynamiskt. Detta har resulterat i eleganta mousserande viner som kan utmana många Champagneproducenter. 
http://www.sumarroca.es/eng
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du