Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Contarini Prosecco Extra dry Millesimato Treviso DOC 2023

ContariniProsecco Extra dry Millesimato Treviso DOC 2023

Italien, Veneto, 750 ml, 11%

Contarini är ett av de ledande husen i Conegliano-regionen i Treviso och är känt för sin Prosecco. Huset arbetar efter principen att skapa moderna viner utifrån regionens gamla traditioner och värderingar. De har en modern vingård, varifrån de med de anställdas kunnande och expertis skapar framgånge···

Styckvis

179 kr

/flaska
Låda (6 st)

1 074 kr

Årgång

2023

Druvor

Glera

Smaknotering

Ett mousserande fruktigt med aromer av sötmogna päron, gröna äpplen, akaciablommor och citron. Kroppen är medelfyllig friska bubblor och en fruktig eftersmak.

Drickes
Alkoholhalt
11%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Contarini ligger i hjärtat av Venezien tillverkar i huvudsak Prosecco, ett lätt friskt och härligt förföriskt bubblande vin. Produktionen består av både vita viner, roséer och röda viner - stilla som bubblande. Contarini är ett modernt företag som genom erfarenhet och lyhördhet för kunden utvecklat sin verksamhet till vad den är idag. Med hjälp av högteknologisk utrustning levererar man varje år vin av god kvalitet i stora volymer till kunder över hela världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du