Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
La Marca Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Extra Dry

Vad tyckte du?

La Marca Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Extra Dry

Italien, Veneto, 750 ml, 12%

Styckvis

149:-

/flaskaOrd. pris 175:-
Låda (6 st)

149:-

/flaska, totalt 894:- Ord. pris 1 050:-
Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
  • Fisk
  • Fet fisk
  • Skaldjur
  • Milda ostar
  • Aperitif
  • Tapas och smårätter
Druvor

Glera

Smaknotering

Ett mycket välbalanserat mousserande vin med friska toner av äpple, citrus och grapefrukt. Vinet har bra mousse med en krämiga känsla samt en pigg syra och fin mineralitet.

Drickes
2019-2020
Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5351

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Detta är den enda Prosecco som fått omdömet "Outstanding" av Wine Spectator. Vinet var den första Prosecco som någonsin varit med på deras Topp-100. La Marca var representerad på listan över de 100 bästa vinerna 2007. La Marca är en sammanslutning av kvalitetsvinodlare i Veneto-området, som har specialiserat sig på Prosecco-framställing. Tack vare den mycket talangfulle vinmakaren, Fabrizio Gatto, och hans stränga direktiv om selektering av de bästa druvorna, förmår man att producera Prosecco på en mycket hög kvalitetsnivå. La Marca har som enda vingård i världen fått med ett Prosecco-vin på Wine Spectators legendariske lista, "Top 100 Wines of the Year".

Producenten

La Marca en sammanslutning av kvalitetsvindyrkare i Veneto-området, som har specialiseret sig på Prosecco-framställing. Tack vare den mycket talangfulle vinmakaren, Fabrizio Gatto, och hans stränga direktiv om selektering av de bästa druvorna, formår man producera Prosecco på en mycket hög kvalitetsnivå. La Marca har som enda vingård i världen fått med ett Proseccovin på Wine Spectators legendariske lista, Top 100 Wines of the Year.

http://www.lamarcaprosecco.com/