Filtrera & anpassa

Viner från La Marca

La Marca en sammanslutning av kvalitetsvindyrkare i Veneto-området, som har specialiseret sig på Prosecco-framställing. Tack vare den mycket talangfulle vinmakaren, Fabrizio Gatto, och hans stränga direktiv om selektering av de bästa druvorna, formår ...

Läs mer om La Marca
Dölj atlas

Mer om viner från La Marca

La Marca en sammanslutning av kvalitetsvindyrkare i Veneto-området, som har specialiseret sig på Prosecco-framställing. Tack vare den mycket talangfulle vinmakaren, Fabrizio Gatto, och hans stränga direktiv om selektering av de bästa druvorna, formår man producera Prosecco på en mycket hög kvalitetsnivå. La Marca har som enda vingård i världen fått med ett Proseccovin på Wine Spectators legendariske lista, Top 100 Wines of the Year.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du