Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Urban Wines It´s a Blanc de Blancs

Urban WinesIt´s a Blanc de Blancs

Italien, Italien, 750 ml, 11%

Klassiskt italienskt bubbel i en snygg flaska. Its a Blanc de Blancs är precis som namnet indikerar ett mousserande vin gjort på "vita" (dvs gröna) druvor. I det här fallet Chardonnay och Proseccodruvan Glera som står för innehållet. It’s a Blanc de Blancs avnjuts bäst väl kyld till asiatisk mat, sa···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Smaknotering

Doften bjuder på mycket fruktig toner av grönt päron, galiamelon och vit persika, aromer som i smaken lyfts fram av en rund syrlighet och en fin sötma som ger ett läckert och fruktigt avslut med vit stenfrukt.

Drickes
2023-2025
Alkoholhalt
11%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC
Sockerhalt
10 g/l

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Urban Wines startdes 2017 just för att kunna erbjuda viner som folk vill dricka. Riktigt bra, smakfulla och hållbara viner till bästa möjliga pris. De arbetar uteslutande med ett noggrant urval av vinproducenter och viner som lever upp till högt ställda förväntningar om kvalitet, pris och etiskt ansvarstagande.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du