Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bonnaire Terroirs Brut, Grand Cru, Blanc de Blancs
Våra kunder tycker

BonnaireTerroirs Brut, Grand Cru, Blanc de Blancs

Frankrike, Champagne, 750 ml, 12%

För första gången kan vi erbjuda Bonnaires non vintagechampagne Terroirs Brut, Grand Cru, Blanc de Blancs! 100 % Chardonnay gjord främst på en blandning av 2016 och 2017 årgångarna i denna cuvee. Jäsningh och lagring på rostfritt stål och degorgerad i september 2019 med en låg dos på 7 g/L

Styckvis

519 kr

/flaska
Låda (6 st)

3 114 kr

Smaknotering

Mycket blek ljus färg med fina men intensiva aromer av citrus och vita blommor. Bra längd i munnen som avslutar på fräscha och mineraliska toner med spänst och balans. Denna Blanc de Blancs är full av karaktär och naturlig elegans, med stort djup och mineralitet.

Drickes
2023-2030
Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Bonnaire är den största enskilde ägaren i byn Cramant med 13 ha topplägen. Egendomen hette ursprungligen Bonnaire-Bouquement och firman grundades 1932 av Fernand Bouquement. Man förfogar över egna odlingar på 22 hektar, 13, 5 i Cramant och resterande i Marne-dalen. Vinmakare är Jean-Louis Bonnaire. Den årliga produktionen är ca 200 000 buteljer. Bonnaires viner behöver ofta rejält med tid och kan vara slutna som unga för att sedan öppna upp och visa på den för byn så typiska toffée-tonen.

http://www.champagne-bonnaire.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du