Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Scharffenberger Cellars Brut
Våra kunder tycker

Scharffenberger CellarsBrut

USA, Mendocino County, 750 ml, 12%

Scharffenberger Brut Excellence tillverkas med hjälp av méthode traditionelle där vinerna flaskjäses innan de tappas om och disgorgeras. Scharffenberger Brut Excellence är tillverkad av druvor som kommer den egna 120 tunnland stora vingårdar i Anderson Valley. Vinet är gjort på ungefär 60% Chardonna···

Styckvis

359 kr

/flaska
Låda (12 st)

4 308 kr

Smaknotering

Doften är generös, komplex och fint brödig med toner av nybakat bröd och konditorivaror som blandas med gula mogna äpplen och citrus. Smaken är torr men fint fyllig med toner av gul frukt, äpplen, citrus, bröd, karamell- och hasselnöt.

Drickes
2023-2028
Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Sockerhalt
1 g/l

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Scharffenberger har varit banbrytande för mousserande vin i Mendocino Kalifornien sedan 1981. Druvorna kommer från Scharffenbergers egna 120 tunnland vingårdar, samt utvalda vingårdar i Mendocino County. Regionen Mendocino präglas av det svala kustklimatet från Stilla havet.

https://scharffenbergercellars.com/index.html
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du