Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Bonnaire Ver Sacrum Cramant, Blanc de Blancs
Våra kunder tycker

BonnaireVer Sacrum Cramant, Blanc de Blancs

Frankrike, Champagne, 750 ml, 12%

Ver Sacrum är gjord på 100% Chardonnay och blandad med viner från Grand Cru av Cramant och Premier Cru av Bergères-Les-Vertus. Ver Sacrum som översättts till "Sacred Spring" från Maison Bonnaire är en explosion av dofter från den blommiga landsbygden och fylld av vårens dofter från jorden och underv···

Styckvis

579 kr

/flaska
Låda (6 st)

3 474 kr

Smaknotering

Doften är fin och mångsmakande med vår- och sommardofter som vita blommor och citrus. Smaken är fylld med vår- och sommarfrukter som aprikos, körsbär, jordgubbar av alla slag och vita hallon.

Drickes
2023-2030
Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Bonnaire är den största enskilde ägaren i byn Cramant med 13 ha topplägen. Egendomen hette ursprungligen Bonnaire-Bouquement och firman grundades 1932 av Fernand Bouquement. Man förfogar över egna odlingar på 22 hektar, 13, 5 i Cramant och resterande i Marne-dalen. Vinmakare är Jean-Louis Bonnaire. Den årliga produktionen är ca 200 000 buteljer. Bonnaires viner behöver ofta rejält med tid och kan vara slutna som unga för att sedan öppna upp och visa på den för byn så typiska toffée-tonen.

http://www.champagne-bonnaire.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du