Välkommen till Sveriges största Bordeauxmässa!

Åter dags för Årets stora Bordeauxprovning, Sveriges och Nordens största Bordeauxmässa. Nu kan du prova årgång 2023 som fortfarande ligger på fat mot olika referensårgångar! Vi ses på Solliden.

Dags för Sveriges och Nordens största Bordeauxmässa 2024!

För tolfte gången bjuder vi på Winefinder in till Sveriges och Nordens största provning av Bordeauxviner. Onsdagen den 4 september möter du representanter från (i skrivande stund) 70 av de bästa egendomarna i Bordeaux och världen. Varje slott presenterar sin senaste årgång - primörårgången 2023 - och ställer den mot en äldre referensårgång. 

Helt unik mässa!

Det ser ut som att vi i år återigen kan bli större än någonsin. Hittills har inte mindre än 70 egendomar sagt att de kommer till Stockholm och för andra året i rad har vi en första cru på plats - Château Lafite Rotschild. Som vanligt kan du mingla fritt och prova vinerna (upp emot 130-140 viner) från egendomar som Pichon Comtesse, Pichon Baron, Domaine de Chevalier, La Conseillante, Pontet Canet och Smith Haut Lafitte - du hittar den preliminära listan via en länk längre ner på sidan.

För dig som är ny - det är en gående provning med ett 50-tal bord och det finns representanter (vinmakare, general managers, ägare och exportchefer) från alla egendomar på plats så att du kan få svar på alla dina frågar. 

Missa inte den här möjligheten att få en unik bild av världens bästa vinregion och dess egendomar!

Onsdagen den 4 september 2022
Kl. 16.00 - 19.30 
Sollidens Matsal, Restaurang Solliden/Skansen, Stockholm

Biljettpris: 799 kr per person.

Åldergräns 20 år. Din orderbekräftelse utgör din biljett. Ta med den till entrén! Köpt biljett återlöses ej.

OBS! Begränsat antal platser. 

799 kronor - Köp biljett här!
Bordeauxmässan 2023