Winefinders Vinprovningar - Domaine la Barroche Châteauneuf-du-Pape

Välkommen till en fantastisk provning med en av de bästa egendomarna i Châteauneuf-du-Pape. Den 16 november ses vi på The Winery Hotel. OBS! Begränsat antal platser.

Varmt välkomna till Winemakers Dinner med Domaine la Barroche i Châteauneuf-du-Pape

För första gången kan vi nu bjuda in till en exklusiv middag med en av de bästa i Châteauneuf-du-Pape. Den 16 november kommer Julien Barrot till Stockholm och presenterar egendomens viner på the Winery Hotel. 

Domaine la Barroche buteljerade sin första årgång 2003 men framgångarna har inte låtit vänta på sig, Robert Parker har bland annat kallat Domaine la Barroche för Chateauneuf-du-papes nya stjärna.

"Julien Barrot är kanske den mest passionerade och maniska vinmakare jag träffat, mycket förmodligen på grund av hans ringa ålder och nyvunna förmåga. Han pratar konstant om elegansen han vill uppnå i sin Chateauneuf och om de tre vingårdslägena på vardera en hektar med över hundra år gamla grenachestockar som utgör basen i alla de tre vinerna han producerar, och som också utgör 100 procent av toppvinet Pure. Domaine La Barroche kommer utan tvivel att segla upp som en av de allra hetaste konkurenterna till tronen i Chateauneuf-du-pape."

Julien Barrot, ägare och vinmakare, är den som kommer att representera egendomen. Vi kommer att inleda med den unika Pure Blanc (som vi inte sålt tidigare), gå vidare med deras mini-châteauneuf Liberty i två äldre årgångar och tre årgångar av Signature/Julien Barrot Châteauneuf-du-Pape och så avslutar vi med den episka röda Pure - en magisk Châteauneuf och egendomens flaggskepp. Och The Winery Hotel har satt ihop en specialkomponerad meny till vinerna. 

Kvällens preliminära meny består av:
• Hummersoppa med röding, hummer och champagnegelé
• Tryffelrisotto
• Lammrostbiff med kryddstekta morötter, friterad jordärtskocka, rotselleripuré och hasselnötter
• Franska ostar

När: torsdagen den 16 november kl. 18-22
Var: The Winery Hotel - The Wine Gallery,  Rosenborgsgatan 20, 169 74 Solna (se här!)
Pris: 1 895:- per person

OBS! Antalet platser är begränsat.
Meddela eventuella allergier till
martina.tengvall@twoteng.se

Varmt välkomna,
Magnus Ericsson, VD/Winefinders Wine Team
Julien Barrot, Domaine la Barroche

Din orderbekräftelse utgör din biljett. Ta med den till entrén. Köpt biljett återlöses ej.

1895 kronor - Köp biljett här!
Family