Välkommen till Sveriges största Bordeauxmässa!

Nu är det dags för Årets stora Bordeauxprovning, Sveriges och Nordens största Bordeauxmässa. Nu kan du prova årgång 2022 som fortfarande ligger på fat mot olika referensårgångar! Vi ses på Solliden den 5 september.

SLUTSÅLD!

Dags för Sveriges och Nordens största Bordeauxmässa igen!

För elfte gången bjuder vi på Winefinder in till Sveriges och Nordens största provning av Bordeauxviner. Tisdagen den 5 september möter du representanter från (i skrivande stund) 69 av de bästa egendomarna i Bordeaux och världen. Varje slott presenterar sin senaste årgång - primörårgången 2022 - "A new Benchmark" och som skapat några av de bästa vinerna någonsin - och ställer den mot en referensårgång. 

Största någonsin - helt unik!

I år är vi större än någonsin. Hittills har inte mindre än 69 egendomar sagt att de kommer till Stockholm och för första gången får vi besök av första crun Château Lafite Rotschild. Som vanligt kan du mingla fritt och prova vinerna (upp emot 130-140 viner) från egendomar som Pichon Comtesse, Pichon Baron, Cos d'Estournel, La Conseillante, Pontet Canet och Leoville las Cases (med inte mindre än 7 potentiealla 100-poängare från världens ledande kritiker)för att bara nämna några. Du hittar en länk till hela listan lite längre ned på sidan! 

För dig som är ny - det är en gående provning med ett 50-tal bord och det finns representanter (vinmakare, general managers, ägare och exportchefer) från alla egendomar på plats så att du kan få svar på alla dina frågar. 

Missa inte den här möjligheten att få en unik bild av världens bästa vinregion och dess egendomar!

Tisdagen den 5 september 2022
Kl. 16.00 - 19.30 
Sollidens Matsal, Restaurang Solliden/Skansen, Stockholm

Biljettpris: 799 kr per person.

Åldergräns 20 år. Din orderbekräftelse utgör din biljett. Ta med den till entrén! Köpt biljett återlöses ej.

OBS! Begränsat antal platser.