Filtrera & anpassa

Viner från Walla Walla Valley, USA

Walla Walla Valley är ett av de mest spännande mat- och vindistrikten i USA idag. Beläget i Washington State, är denna region känd för sin rika jordmån och de varma dagarna som följs av svala nätter. Denna kombination skapar perfekta förhållanden för ...

Läs mer om Walla Walla Valley i USA
Dölj atlas

Mer om viner från Walla Walla Valley


Walla Walla Valley är ett av de mest spännande mat- och vindistrikten i USA idag. Beläget i Washington State, är denna region känd för sin rika jordmån och de varma dagarna som följs av svala nätter. Denna kombination skapar perfekta förhållanden för vinrankorna att trivas och producera högkvalitativa druvor.

Walla Walla Valley är mest känd för sin produktion av rött vin, särskilt Bordeaux-sorter som Cabernet Sauvignon och Merlot. Men regionen har också ett rykte om att producera utsökta Syrah-viner och andra spännande vinstilar.

Vinindustrin i Walla Walla Valley började ta form på 1970-talet och har sedan dess växt i storlek och anseende. Idag finns det över 100 vingårdar i regionen och flera av dem har vunnit priser och erkännande för sina viner. Många av dessa vingårdar har även vunnit popularitet bland matälskare, då Walla Walla Valley är hem för flera prisbelönta restauranger som serverar gourmetmat med lokala ingredienser.

Men det är inte bara vin och mat som gör Walla Walla Valley till ett speciellt resmål. Regionen har också en vacker landsbygd, vilket gör att besökare kan njuta av fantastisk utsikt och härliga promenader mellan vingårdarna. Det finns också möjlighet att besöka historiska platser och museer för att lära sig mer om regionens historia och kultur.

För att sammanfatta är Walla Walla Valley ett måste-besök för alla vin- och matälskare. Med högkvalitativa viner, utsökt mat och en vacker landsbygd, finns det mycket att uppleva i denna region i Washington State. Oavsett om du är en erfaren vinprovare eller bara en matintresserad person som söker nya smaker, kommer du inte att bli besviken av vad Walla Walla Valley har att erbjuda.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du