Filtrera & anpassa

Viner från Gramercy Cellars

Gramercy Cellars bildades så sent som 2005 av sommelieren Greg Harrington och hans fru Pam Harrington i Washington State. Fokus har redan från början varit att jobba småskaligt och göra bordeaux- och rhnebaserade viner från riktigt bra vingårdar ...

Läs mer om Gramercy Cellars

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Gramercy Cellars

Gramercy Cellars bildades så sent som 2005 av sommelieren Greg Harrington och hans fru Pam Harrington i Washington State. Fokus har redan från början varit att jobba småskaligt och göra bordeaux- och rhônebaserade viner från riktigt bra vingårdar. Filosofin är enkel - jobba med de bästa vingårdarna, skörda mogna (inte övermogna) druvor, ha en minimalistisk inställning i källaren och använda så lite ny ek som möjligt. Resultatet har gett balanserade viner med intensiv frukt, tydlig jordig mineralitet men också återhållsamhet och elegans. 

Egendomen ligger i Walla Walla som är ett underdistrikt till Columbia Valley. Att det blev just Walla Walla är ingen slump. 2004 hamnade Greg och Pam på en gårdspicknick i Brooklyn som hölls av Walla Walla Wine Alliance. Greg och Pam gillade det de provade och efter en vinresa i distriktet följde Greg upp det hela med att jobba i vingårdarna under skörden samma år. Året därpå hade de sin egen första skörd. 

Idag gör man runt 8000 lådor vin. Förutom druvren syrah och cabernet sauvignon gör paret bland annat en Bandol-inspirerad mourvèdre (kallad L Idiot du Village), en GSM-blandning (grenache, syrah, murvèdre) och en tempranillo som kryddats upp med lite syrah och grenache. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du