Filtrera & anpassa

Viner från NxNW

NxNW North by Northwest är en vinproducent från delstaten Washington i USA. Företaget grundades år 2005 av fem vinentusiaster som ville skapa högkvalitativa viner från de bästa vinregionerna i Pacific Northwest. Deras vision var att producera viner ...

Läs mer om NxNW

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från NxNW

NxNW (North by Northwest) är en vinproducent från delstaten Washington i USA. Företaget grundades år 2005 av fem vinentusiaster som ville skapa högkvalitativa viner från de bästa vinregionerna i Pacific Northwest. Deras vision var att producera viner som skulle representera de unika terroirerna i området och spegla dess karaktär och kultur.

NxNW har en imponerande portfölj av viner som inkluderar Riesling, Chardonnay, Pinot Gris, Syrah, Merlot och Cabernet Sauvignon. Företaget arbetar endast med de bästa druvorna från utvalda vingårdar i regionen, och använder sig av modern teknik och expertis för att producera vinerna på ett hållbart och miljövänligt sätt.

En av NxNW:s mest kända viner är deras Cabernet Sauvignon från Horse Heaven Hills. Detta vin är en balanserad blandning av druvor från olika vingårdar i området och har en komplex smak med toner av svarta vinbär, plommon, kaffe och choklad. Vinet har vunnit flera priser och har fått höga betyg av kritiker världen över.

NxNW är också engagerade i att stödja lokala samhällen och hållbarhet. De arbetar nära samman med lokala vinodlare och jordbrukare för att skapa en hållbar och ansvarsfull vinproduktion. Dessutom stödjer företaget olika välgörenhetsorganisationer som arbetar för att skydda miljön och stödja sociala initiativ.

Sammanfattningsvis är NxNW en vinproducent som sätter kvalitet och hållbarhet i fokus. Deras viner är ett utmärkt exempel på Pacific Northwests unika terroir och kultur, och är ett måste för alla vinälskare som vill uppleva en autentisk smak av Washington State.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du