Filtrera & anpassa

Viner från Paarl, Sydafrika

Norr om Stellenbosch ligger Paarl som länge var hem för det stora kooperativet, KWV, som i princip kontrollerade all vinframställning under apartheidregimen. När KWV tappade mark gentemot privata kvalitetsmedvetna producenter på 1990- och 2000-talen ...

Läs mer om Paarl i Sydafrika
Dölj atlas

Mer om viner från Paarl


Norr om Stellenbosch ligger Paarl som länge var hem för det stora kooperativet, KWV, som i princip kontrollerade all vinframställning under apartheidregimen. När KWV tappade mark gentemot privata kvalitetsmedvetna producenter på 1990- och 2000-talen så hamnade området lite i skymundan. Men de senaste åren har kvalitetsmedvetna producenter i Wards som Franschhoek Valley, Vor Pardeberg, Simonsberg-Paarl och Wellington gett området en nystart. Klimatet i Paarl är varmare och mer kontinentalt än längre utåt kusterna, men man påverkas också av svala vindar från haven. Distriktet är känt för några av landets bästa viner på cabernet, shiraz, pinotage och chardonnay.

 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du