Filtrera & anpassa

Vinerna från Glen Carlou

Glen Carlou är en vinproducent belägen i Coastal Region i Sydafrika, som har blivit känd för sin höga kvalitet och sitt unika utbud av viner. Vinproducenten grundades 1985 av Donald Hess, en schweizisk affärsman med en passion för vin och konst. Glen ...

Läs mer om Glen Carlou

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Glen Carlou

Glen Carlou är en vinproducent belägen i Coastal Region i Sydafrika, som har blivit känd för sin höga kvalitet och sitt unika utbud av viner. Vinproducenten grundades 1985 av Donald Hess, en schweizisk affärsman med en passion för vin och konst. Glen Carlou ligger i Paarl, en region som är känd för sin natursköna skönhet och för att producera några av de finaste vinerna i Sydafrika.

Glen Carlou är stolt över att använda de bästa druvorna och teknikerna för att producera viner som är välbalanserade, eleganta och smakfulla. Vinproducenten fokuserar på att odla druvor som är typiska för området, som Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Pinot Noir och Syrah. Glen Carlou har också gjort sig känt för sin användning av Pinotage, en druva som är unik för Sydafrika.

Glen Carlou har en mängd olika viner i sitt sortiment, från lätta och friska viner till rika och kraftfulla röda viner. Några av deras mest kända viner inkluderar deras Chardonnay, som är en av de finaste i Sydafrika, och deras Grand Classique, en blandning av Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot, Petit Verdot och Shiraz.

Glen Carlou är engagerade i hållbar vinodling och strävar efter att minimera sin påverkan på miljön. Vinproducenten använder miljövänliga metoder för att odla druvorna och har en egen avloppsreningsanläggning som hjälper till att skydda det lokala vattnet.

Glen Carlou är en vinproducent som är känd för sin höga kvalitet, sin passion för vin och sin strävan efter hållbarhet. Vinerna från Glen Carlou är en hyllning till den vackra regionen Coastal Region i Sydafrika och en perfekt representation av områdets unika karaktär.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du