Filtrera & anpassa

Viner från Lievland Vineyards

Lievland, direktöversatt betyder detkärlekens land, ligger vid foten av berget Simonsberg i norra delen av Stellenbosch och är charmerande vackert. Vingården grundades 1715 och såldes 1934 till baronen och baronessan Von Stiernhielm från Lettland. ...

Läs mer om Lievland Vineyards

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Lievland Vineyards

Lievland, direktöversatt betyder det kärlekens land, ligger vid foten av berget Simonsberg i norra delen av Stellenbosch och är charmerande vackert. Vingården grundades 1715 och såldes 1934 till baronen och baronessan Von Stiernhielm från Lettland.

Efter baronens bortgång tog baronessan, Hendrika, över gården och döpte om den till Lievland efter födelseplatsen för hennes man och barn. Hon var den enda kvinnan som drev en stor vinodling i Cape och Lievland sägs vara den första sydafrikanska vingården med en kvinnlig vinmakare. 

Jose Condé och Tyrrel Myburgh, båda partners i MAN Family Wines, köpte vingården 2017. Den lilla gasellen som är avbildad på etiketten mötte dem vid deras första besök på gården och fick tillsammans med kärlekens gud Cupid bli en del av varumärket. Idag samarbetar de med ett antal andra odlare i området, och förfogar över 6 000 hektar vinodlingar.

 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du